fbpx
Početna MARKETING I OGLAŠAVANJE

MARKETING I OGLAŠAVANJE

Postanite naš partner i oglašavajte se na portalu!

ekreator.hr je inovativan koncept wellbeing lifestyle portala koji na jednom mjestu okuplja 100+ omiljenih portala i blogova regije iz područja psihologije, duhovnosti, osobnog razvoja, leadershipa i zdravog života.

Ideja cijelog projekta je usmjerena prema onima koji žele više. Onima koji shvaćaju da, između ostalog, ono što čitamo - hrani i kreira naš mindset. Onima koji žele svakodnevno umno, duhovno, emocionalno i tjelesno rasti. Onima koji žele transformati svoje svakodnevne navike kroz holistički pristup radu na sebi. Onima koji žele unaprijediti i poboljšati kvalitetu svog života. Onima koji svjesno žele čitati samo ono što vole i što ih inspirira.

Portal ekreator.hr najviše posjećuju žene (71%) u dobnoj skupini od 35-54 godina iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, te čitatelji iz svih ostalih zemalja svijeta koji potječu s balkanskog govornog područja kao što su Njemačka, Austrija, SAD, Irska, Australija, itd.

Portal svakim danom broji sve veći broj posjeta i mjesečno ga posjećuje 40.000 čitatelja što nam je motivacija da svakodnevno radimo na kvaliteti i implementaciji novog sadržaja kako bi iskustvo čitanja omiljenih članaka na jednom mjestu bilo što ugodnije i kvalitetnije.

Prisutni smo i na društvenim mrežama, Facebook i Instagram, na kojima brojimo preko 46.000 pratitelja s mjesečnim dosegom preko 1.000.000 pregleda.

Želite li predstaviti i ponuditi svoje proizvode ili usluge našim čitateljima - postanite naš partner i odabrite jedan od standardnih oblika marketinške suradnje:

- Oglašavanje na portalu putem bannera
- PR članak
- Native članak
- Promocija na Facebook-u
- Promocija na Instagram-u


Također, otvoreni smo za vaše ideje i prijedloge, kao i za kreiranje tailor made personaliziranog paketa koji će najbolje odgovarati na obostrano zadovoljstvo.

Za sve dodatne informacije o cijenama i paketima suradnje kontaktirajte nas!

🍀ɪɴꜱᴘɪʀɪʀᴀᴊ ᴜᴍ, ᴋʀᴇɪʀᴀᴊ ᴍɪɴᴅꜱᴇᴛ🍀