spot_img
spot_img

Neuspjeh vodi do uspjeha

Želim da se danas prisjetiš svojih neuspjeha… Znaš ono kada si pomišljala kako se izvući iz ovoga… Kada je bilo ekstremno teško… Reci mi, jesi li izašla iz te situacije? Je li došlo Svjetlo? Toga se drži i u trenucima tame. 

Ljudski neuspjeh služi za uspjeh! 

Radim kao trener koji pomaže ljudima da kroz hrpu neuspjeha dođu do uspjeha. Kako? Evo primjera!

Što misliš da je majka nakon što si tri puta pala dok si učila hodati odustala od tebe i zaključila da ti jednostavno nisi za hodanje. Ti danas ne bi hodala! 

Što misliš da je žena koju su ubijala leđa nakon što je probala tjedan dana trening i vidjela koliko joj je teško odustala.

Ona danas ne bi živjela sretna bez boli!

Strah te priječi da vidiš ono bolje što te čeka iza ugla… Da, i usred ove situacije! Ne možeš saznati kako je s druge strane ako se ne baciš i ne dođeš! 

A reci mi kako ti je ovdje? 

Sigurno? Sretno? Smireno? 

Dok ideš malim koracima neuspjeha, ti dolaziš do realizacije uspjeha jer nije bitan samo krajnji cilj. On u krajnjem slučaju može biti iznenađenje, a lekcije putem će kreirati novu tebe i tu je ključ! 

I za kraj, Mudrost je već davno izrečena i nema drugoga puta: 

 “I nitko ne ulijeva novo vino u stare mješine. Inače će novo vino poderati mješine pa će se i ono proliti i mješine će propasti. Nego, novo vino neka se ulijeva u nove mješine.” Lk 5, 37-38

Otpusti staro da procvjeta novo! 

Tekst: Ana Križanac, osobni online trener, kreator FIT 4 EVER programa

spot_img
popularno