Nove linije u zimskom redu letenja Croatia Airlinesa!

I tijekom zimskog reda letenja Croatia Airlines donosi vam brojne novitete, uz čak 23 međunarodne linije izbora je i više nego dovoljno!

Iz Zagreba odaberite neku od europskih prijestolnica poput Amsterdama, Beča, Pariza ili Rima, a osim toga u zimskom se periodu nastavlja i dobra povezanost s obalom, odnosno, Dubrovnikom, Pulom, Splitom i Zadrom.

Jedna od novosti je izravna međunarodna linija Zadar – München, na kojoj su letovi dostupni dva puta tjedno – utorkom i subotom, kao i linija Dubrovnik – Frankfurt gdje su letovi dostupni utorkom, petkom i nedjeljom sve do 15. siječnja.

Istok Hrvatske ostaje povezan s ostatkom svijeta zahvaljujući letovima Osijek – München, a koji su dostupni ponedjeljkom i petkom kroz cijelu godinu.

I ove godine su srijedom i subotom dostupni letovi iz Pule i Splita za Zürich, a četvrtkom i nedjeljom iz Rijeke za München.

Za svoje putnike iz Splita, Croatia Airlines također je pripremila nekoliko novosti – tijekom zimskog reda letenja od ove godine mogu pronaći čak dvije dodatne destinacije, a to su Kopenhagen i London. Izravni letovi iz Splita za London i Kopenhagen dostupni su subotom sve do 6. siječnja sljedeće godine.

Bez obzira na to kamo putujete, uz Croatia Airlines uživajte u raznolikosti putovanja tijekom cijele godine!

- Promo -spot_img
- Promo -
popularno