Početna O NAMA

O NAMA

ekreator.hr je inovativan koncept wellbeing lifestyle portala koji na jednom mjestu okuplja 100+ omiljenih portala i blogova regije iz područja psihologije, duhovnosti, osobnog razvoja, leadershipa i zdravog života.

Ideja cijelog projekta je usmjerena prema onima koji žele više. Onima koji shvaćaju da, između ostalog, ono što čitamo - hrani i kreira naš mindset. Onima koji žele svakodnevno umno, duhovno, emocionalno i tjelesno rasti. Onima koji žele transformati svoje svakodnevne navike kroz holistički pristup radu na sebi. Onima koji žele unaprijediti i poboljšati kvalitetu svog života. Onima koji svjesno žele čitati samo ono što vole i što ih inspirira.

Svrha portala je omogućiti iskustvo čitanja omiljenih portala i blogova na jednom mjestu.

Kako je sve počelo?

Užurbani tempo svakodnevice i mainstream mediji koji su prvenstveno usmjereni na negativne informacije iz crne kronike i politike, oduzimaju nam pažnju, te nas odvlače od naše istinske prirode i onoga što nas pokreće iznutra. Takva okolina u kojoj se njeguje kultura straha ne pomaže nam da rastemo i živimo u skladu sa svojim potencijalima i onim što zaista jesmo.

Osluškujući sve veće potrebe okoline za pozitivnim aspektima života, rodila se želja stvoriti mjesto u medijima upravo suprotne tematike. Centralno mjesto koje će biti mjesto početne informacije ili putokaz za daljnju stručnu edukaciju i rad sa stručnjacima iz različitih segmenata osobnog rasta i razvoja. Mjesto koje će educirati, inspirirati i motivirati na dnevnom nivou. Mjesto koje će preko svakog pojedinca ponaosob utjecati na mijenjanje mindseta i kreiranje pozitivnih promjena u društvu.

Misija
Širiti svijest o važnosti rada na sebi i mentalnog zdravlja kroz holistički pristup i inspirirati što veći broj pojedinaca.

Vizija
U sinergiji s društveno odgovornim partnerima s kojima surađujemo utjecati na promjenu mindseta i kreirati pozitivne promjene u društvu.

ekreator.hr danas

Našu viziju prepoznalo je i podržalo preko više od 100+ regionalnih portala i blogova, te je tako naša ideja postala stvarnost. ekreator.hr danas na moderan i pristupačan način svaki dan prenosi naslove s popularnih portala i blogova iz područja psihologije, duhovnosti, osobnog razvoja, leadershipa, zdravlja & ljepote, fitnessa, prehrane, biznisa, znanosti i lifestylea, te objavljuje i vlastite blog tekstove autora.

Veliko hvala svima što zajedno rastemo i kreiramo bolje društvo!


🍀ɪɴꜱᴘɪʀɪʀᴀᴊ ᴜᴍ, ᴋʀᴇɪʀᴀᴊ ᴍɪɴᴅꜱᴇᴛ🍀
Izdavač:

eKreator
Ulica kneza Ljudevita Posavskog 32
10 000 Zagreb, Hrvatska

Žiro račun: 24840081135082470
IBAN: HR 5124840081135082470
MB: 97898490

Paypal:
paypal.com/paypalme/ekreator777

Patreon:

patreon.com/ekreatorhr

Kontaktirajte nas:

info@ekreator.hr
+385 91 61 68 006