spot_img
Početna O NAMA

O NAMA

ekreator.hr je prva regionalna zajednica portala i blogova regije za osobni razvoj. Na jednom mjestu okuplja preko 100 portala i blogova regije koji utječu na stvaranje pozitivnog mindseta u društvu.

Na moderan i pristupačan način putem RSS-a svaki dan prenosi naslove s odabranih portala i blogova regije iz područja psihologije, duhovnosti, leadershipa, osobnog razvoja, ljepote i zdravlja, znanosti i lifestylea.

Cilj portala je svima koji svakodnevno surfaju po preko nekoliko stranica iz područja osobnog razvoja, omogućiti brz i jednostavan pristup sadržaju na jednom mjestu.

Ideja cijelog projekta je usmjerena na direktnu transformaciju svakodnevnog života u pozitivnom smjeru kroz holisitčki pristup osobnog razvoja; balans mentalnog, emotivnog, duhovnog i fizičkog aspekta.

Kako je sve počelo?

Užurbani tempo svakodnevice i mainstream mediji koji su prvenstveno usmjereni na negativne informacije iz crne kronike i politike, ne pomažu pojedincu da živi i raste u skladu sa svojim potencijalom.

Osluškujući sve veće potrebe okoline za pozitivnim aspektima života, rodila se želja stvoriti mjesto u medijima upravo suprotne tematike.

Ideja se razvila iz želje da se na jednom mjestu okupe najbolji regionalni portali i blogovi čiji je sadržaj usmjeren na stvaranje boljeg i naprednijeg društva, kreirajući pozitivan mindset kod pojedinca koji utječe na društvo kao cjelinu.

Misija
Pomoći što većem broju pojedinaca u transformaciji života u pozitivnom smjeru.

Vizija
Centralna regionalna zajednica koja u sinergiji s društveno odgovornim partnerima kreira pozitivan mindset u društvu.

ekreator.hr danas

Našu viziju i misiju prepoznalo je preko više od 100 regionalnih portala i blogova, te je tako naša ideja postala stvarnost.
ekreator.hr danas na moderan i pristupačan način prenosi naslove s popularnih portala i blogova regije iz područja psihologije, duhovnosti, leadershipa, osobnog razvoja, ljepote i zdravlja, znanosti i lifestylea.

Veliko hvala svima!


ᴋʀᴇɪʀᴀᴍᴏ ᴘᴏᴢɪᴛɪᴠᴀɴ ᴍɪɴᴅꜱᴇᴛ ɪ ʀᴀꜱᴛᴇᴍᴏ ᴢᴀᴊᴇᴅɴᴏ.
Izdavač:

eKreator
Ulica kneza Ljudevita Posavskog 32
10 000 Zagreb, Hrvatska

Žiro račun: 24840081135082470
IBAN:HR 5124840081135082470
MB: 97898490

Kontaktirajte nas:
[email protected]
+385 91 61 68 006
popularno