Početna O NAMA

O NAMA

ekreator.hr je prva i jedina regionalna zajednica portala i blogova regije za osobni razvoj. Na jednom mjestu okuplja 100+ portala i blogova regije koji utječu na mijenjanje mindseta i kreiranje pozitivnih promjena u društvu.

Svrha portala je svima koji svakodnevno surfaju po preko nekoliko stranica iz područja osobnog razvoja, omogućiti brz i jednostavan pristup svim portalima i blogovima i iskustvo čitanja omiljenih članaka na jednom mjestu.

Ideja cijelog projekta je usmjerena prema onima koji žele više. Onima koji žele svakodnevno umno, duhovno, emocionalno i tjelesno rasti i unaprijediti kvalitetu svog života. Onima koji žele pomoći sebi i drugima kroz transformaciju svakodnevnih navika u pozitivnom smjeru kroz holistički pristup radu na sebi. Čitati samo ono što vole i što ih inspirira.

Kako je sve počelo?

Užurbani tempo svakodnevice i mainstream mediji koji su prvenstveno usmjereni na negativne informacije iz crne kronike i politike, preuzimaju pažnju i odvlače od viših ciljeva, svrhe i onoga što zaista jesmo i onoga što nas pokreće iznutra. Takva okolina ne pomažu pojedincu da raste u skladu sa svojim potencijalima.

Osluškujući sve veće potrebe okoline za pozitivnim aspektima života, 2019. godine rodila se želja stvoriti mjesto u medijima upravo suprotne tematike. Centralno mjesto koje će biti mjesto početne informacije ili putokaz za daljnju stručnu edukaciju i rad sa stručnjacima. Mjesto koje će educirati, inspirirati i motivirati na dnevnoj bazi. Mjesto koje će utjecati na kreiranje pozitivnog mindseta i pozitivnih promjena u društvu.

Misija
Osnažiti što veći broj pojedinaca na putu pozitivne promjene i osobnog razvoja šireći svijest o važnosti rada na sebi.

Vizija
Centralna regionalna zajednica koja u sinergiji sa društveno odgovornim partnerima kreira pozitivan mindset i pozitivne promjene u društvu.

ekreator.hr danas

Našu viziju prepoznalo je preko više od 100 regionalnih portala i blogova, te je tako naša ideja postala stvarnost. ekreator.hr danas na moderan i pristupačan način prenosi naslove s popularnih portala i blogova iz područja psihologije, duhovnosti, leadershipa, biznisa, znanosti, zdravlja & ljepote, fit, fooda i lifestylea, te objavljuje i vlastite tekstove autora.

Veliko hvala svima!


| ᴍɪᴊᴇɴᴊᴀᴍᴏ ᴍɪɴᴅsᴇᴛ ɪ ʀᴀsᴛᴇᴍᴏ ᴢᴀᴊᴇᴅɴᴏ |
Izdavač:

eKreator
Ulica kneza Ljudevita Posavskog 32
10 000 Zagreb, Hrvatska

Žiro račun: 24840081135082470
IBAN: HR 5124840081135082470
MB: 97898490

Paypal:
marketing@ekreator.hr

Patreon:

patreon.com/ekreatorhr

Kontaktirajte nas:

info@ekreator.hr
+385 91 61 68 006