Početna OGLAŠAVANJE

OGLAŠAVANJE

Postanite naš partner i oglašavajte se na portalu!

ekreator.hr je prva i jedina regionalna zajednica portala i blogova regije za osobni razvoj. Na jednom mjestu okuplja 100+ portala i blogova regije koji utječu na stvaranje pozitivnog mindseta i pozitivnih promjena u društvu.

Svrha portala je svima koji svakodnevno surfaju po preko nekoliko stranica iz područja osobnog razvoja, omogućiti brz i jednostavan pristup svim portalima i blogovima iz područja psihologije, leadershipa, biznisa, znanosti, duhovnosti, zdravlja & ljepote, fit, fooda i lifestylea, te pružiti i iskustvo čitanja omiljenih članaka na jednom mjestu. Uz navedeno objavljujemo i vlastite tekstove autora.

Portal ekreator.hr posjećuju čitatelji iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore i Makedonije, te čitatelji iz svih ostalih zemalja svijeta koji potječu s balkanskog govornog područja kao što su Njemačka, Austrija, SAD, Australija, itd..

Portal svakim danom broji sve više čitatelja što nam je motivacija da svakodnevno radimo na kvaliteti i implementaciji novog sadržaja kako bi iskustvo čitanja omiljenih članaka na jednom mjestu bilo što ugodnije i kvalitetnije.

Ukoliko želite predstaviti svoje proizvode ili usluge našim čitateljima diljem regije i povećati prodaju možete odabrati jedan od oblika suradnje:

- Oglašavanje na portalu putem bannera
- PR članak
- Native članak
- Promocija na Facebook-u
- Promocija na Instagram-u


Za sve dodatne informacije o cijenama i paketima suradnje kontaktirajte nas!

| ᴍɪᴊᴇɴᴊᴀᴍᴏ ᴍɪɴᴅsᴇᴛ ɪ ʀᴀsᴛᴇᴍᴏ ᴢᴀᴊᴇᴅɴᴏ |

Kontaktirajte nas:
marketing@ekreator.hr
+385 91 61 68 006

Izdavač:

eKreator
Ulica kneza Ljudevita Posavskog 32
10 000 Zagreb, Hrvatska

Žiro račun: 24840081135082470
IBAN: HR 5124840081135082470
MB: 97898490

Paypal:
marketing@ekreator.hr

Patreon:

patreon.com/ekreatorhr