Početna OGLAŠAVANJE

OGLAŠAVANJE

Postanite naš partner i oglašavajte se na portalu!

ekreator.hr je prva regionalna zajednica portala i blogova regije za osobni razvoj. Na jednom mjestu okuplja preko 100 portala i blogova regije koji utječu na stvaranje pozitivnog mindseta i pozitivnih promjena u društvu.

Portal ekreator.hr omogućuje iskustvo čitanja omiljenih članaka na jednom mjestu iz područja psihologije, leadershipa, biznisa, znanosti, duhovnosti, zdravlja & ljepote, fit, fooda i lifestylea.

Portal ekreator.hr posjećuju čitatelji iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore i Makedonije, te čitatelji iz svih ostalih zemalja svijeta koji potječu s balkanskog govornog područja kao što su Njemačka, Austrija, SAD, Australija, itd..

Portal svakim danom broji sve više čitatelja što nam je motivacija da svakodnevno radimo na kvaliteti i implementaciji novog sadržaja kako bi iskustvo čitanja omiljenih članaka na jednom mjestu bilo što ugodnije i kvalitetnije.

Ukoliko želite predstaviti svoje proizvode ili usluge našim čitateljima i povećati prodaju možete odabrati jedan od oblika suradnje:

- Oglašavanje na portalu putem bannera
- PR članak
- Native članak
- Promocija na Facebook-u
- Promocija na Instagram-u

Za sve dodatne informacije o cijenama i paketima suradnje kontaktirajte nas!

ᴋʀᴇɪʀᴀᴍᴏ ᴘᴏᴢɪᴛɪᴠᴀɴ ᴍɪɴᴅꜱᴇᴛ ᴢᴀᴊᴇᴅɴᴏ.

Kontaktirajte nas:
marketing@ekreator.hr
+385 91 61 68 006

POPULARNO