Pridruži se našem autorskom timu i piši za nas

Voliš i želiš pisati? Želiš se pridružiti regionalnoj zajednici portala za osobni rast i razvoj? Sviđa ti se naš rad i ono što radimo? Baviš se nekom od tema iz područja osobnog rasta i razvoja? Stručna/an si u svom području? Želiš podijeliti svoje znanje i iskustvo? Želiš time podići i svoju vidljivost i doći do svoje ciljane publike? 

Ako je tvoj odgovor DA, imamo odličnu priliku za tebe. Želimo ojačati naš autorski tim i pružiti priliku stručnjacima i rekreativcima da se istaknu i pokažu svoje znanje i stručnost iz određenog područja interesa kojim se bave.

U potrazi smo za novim autorom/autoricom koji će nam pomoći da članci na ovoj stranici budu što zanimljiviji i kvalitetniji, teme raznovrsnije i da ih bude još više.

Koga tražimo i kako nam se pridružiti?

Tražimo autore koji imaju želju educirati javnost o temama iz svog stručnog područja rada o temama osobnog rasta i razvoja na kvalitetan način. Koji su kreativni, elokventno i lako se pismeno izražavaju te koji se odgovorno odnose prema rokovima.

pisanje clanaka za portal

Pokrivamo širok raspon tema iz različitih područja osobnog rasta i razvoja što je prilika za stručnjake raznih interesa da nam se pridruže.

Zanimaju nas edukativne i zanimljive priče koje se temelje na stručnom i vlastitom iskustvu.

Ukoliko se voliš pismeno izražavati, sviđa ti se to što radimo, a teme koje pokrivamo su predmet tvog interesa, pozivamo te da nam se javiš na info@ekreator.hr i pošalješ nam prijedlog teksta.

Kreirajmo pozitivan mindset i rastimo zajedno!

- Promo -spot_img