Poleti u ljeto s Croatia Airlinesom!

I ovo ljeto ulovi svoj Croatia Airlines let za neko od brojnih europskih odredišta! S više od 20 direktnih linija iz Zagreba, lako ćeš pronaći nešto za sebe.

Pravi je trenutak za planiranje godišnjeg odmora i zasluženog predaha, a uz direktne letove iz Zagreba dolazak do odredišta još je jednostavniji. Odredišta poput Amsterdama, Beča, Kopenhagena, Londona, Pariza ili Rima dostupna su tijekom cijele godine, a uz 16 međunarodnih odredišta izbora je i više nego dovoljno!

Ove godine uvedena je i nova direktna linija iz Zagreba za Mostar, a letove možeš pronaći po cijeni već od 119 € i to srijedom, četvrtkom i nedjeljom.

Iz Zagreba su, osim prema europskim prijestolnicama, dostupni i letovi prema drugim hrvatskim gradovima poput Brača, Dubrovnika, Pule, Splita ili Zadra. Uštedi vrijeme provedeno putujući do svog odredišta i utroši ga na uživanje na Jadranu – direktni letovi iz Zagreba dostupni su više puta tjedno po cijeni već od 53 € po smjeru!

Ako putuješ iz Dubrovnika razveselit će te sljedeća vijest, uz već dobro poznata odredišta (Atena, München, Pariz, Zürich…), možeš odabrati i još jedno novo – Prag! Direktni povratni letovi dostupni su svaki četvrtak po cijeni već od 149 €!

Uz direktne letove iz Splita putovanja su postala još i jednostavnija! Odredišta poput Bukurešta, Dublina, Londona, Praga ili Stockholma ponovno su dostupna tijekom ljetnog reda letenja, a od ove godine uvedene su i nove linije iz Splita za Oslo i Skoplje.

Još jedan novitet iz Croatia Airlinesa jest uvođenje međunarodne linije Brač – München, letovi su dostupni po cijeni već od 169 €! A također su za München dostupni i direktni letovi iz Dubrovnika, Osijeka, Rijeke, Splita i Zagreba.

Potraži ponudu Croatia Airlinesa na www.croatiaairlines.com i otputuj u najatraktivnije hrvatske te europske destinacije!

- Promo -spot_img
- Promo -
popularno