Ugravirajte posebne poruke na nove Lykke Mini medaljone i tako dragim osobama poklonite najdivnije uspomene

Suradnja Lykke & ekreator

Lykke medaljoni postali su simbol koji nas povezuje s nama dragim osobama čak i kada one nisu toliko blizu. Ali još važnije postali su simbol koji nas povezuje s nama samima, s našim izvorom. Ono po čemu se Lykke izdvaja od drugih svakako je uz mirisne note i personalizacija. Upravo ta poruka koju nosiš na svom medaljonu blizu srca ponekad te vrati u mislima na sretne trenutke ili te podsjeti da ljubav kreće od nas samih.

Namjera da studeni obilježimo kao mjesec ljubavi prema sebi spojila nas je s ekreatorom koji kreira moćne afirmacijske poruke i svakodnevno nas podsjeća na važnost osvještavanja ljubavi prema samima sebi.

O Lykke medaljonima

Kvalitetna izrada, lijepi oblici i posebni motivi, te inovativni načini u dizajnu koji osluškuju bilo svake moderne žene doveli su do toga da su Lykke medaljoni postali kolekcionarski predmeti.

Nakit je oduvijek produžetak nas samih, odraz naše osobnosti i dio šarma i karizme koju ostavljamo pri tom prvom dojmu za kojeg znamo da je najupečatljiviji. No kako odabrati onaj pravi? Osluškujte srce i potrebe onih kojima nakit poklanjate.

Izrađeni kvalitetnom izradom od kirurškog čelika s 18 karatnom pozlatom – Lykke je hipoalergeni nakit koji odgovara svima čak i onima s osjetljivom kožom. Možete birati različite duljine lančića, različitu vrstu medaljona ili na apsolutno svaki ugravirati što god poželite tako da u tom trenu postaje potpuno personalizirani, novi komad nakita specifičan kao i sama osoba kojoj ga poklanjate.

Lykke nakit idealan je za dnevne kombinacije, ali savršeno elegantan i funkcionalan u svim svečanim i luksuznim prilikama. Vole ga poslovne žene, kućanice, majke, mlade djevojke i njihove bake – generacijski spreman prihvatiti sve izazove koje godine života pružaju. Ističe prirodnu ljepotu svake žene, a upravo personalizacijom veže se uz naše najljepše misli. Takav je Lykke – svevremenski, božanstven, elegantan, od najkvalitetnijih materijala. Upravo zato ga toliko volimo.

lykke medaljon sve pocinje od ljubavi ekreatorlykke medaljon sv antun ekreator

Lykke Mini medaljoni

Medaljoni kao posebna vrsta privjeska imaju taj poseban šarm jer već na prvi pogled djeluju kao škrinjica uspomena. Lykke je primjer kako nakit može ostati jedinstven, upečatljiv, a opet toliko poseban i otvoren da mami poglede gdje god da se okrenete. Sve je u vama, u načinu na koji nosite nakit. Jedino tako ćete moći pričati svoju priču bez ijedne izgovorene riječi. Nakit kojeg nosite u blizini srca je upravo taj s kojim ne možete pogriješiti, a personalizirani medaljoni imaju poseban šarm.

Kolekcija mini medaljoni izrađuje se u raznim oblicima kao što su npr. obliku ljubavnog lokota (Love lock), srca (Love note), kruga (Dare to dream), zvijezde (Falling star), leptira (Be Happy), sunca (Falling in love), mjeseca (Dream big) i dr.…svaki se može dodatno personalizirati graviranjem omiljenih stihova, citata, bilo kojoj vrsti slike – ovisi isključivo o vama.  

Zavirite u čarobni Lykke shop u srcu Zagreba

Nakit je dostupan na webshopu www.lykke.hr, te u Petrinjskoj 28 u Lykke Gift Shopu. Iako shop uvijek izgleda romantično, posebno će zasjati upravo ovih dana i to u pravom blagdanskom duhu. Cvijeće i blagdanske dekoracije tu su kako bi najavile dolazak najljepšeg perioda u godini, a posebno će vas inspirirati ako tražite poklon za dragu vam osobu.

Instagram: https://www.instagram.com/lykke.hr

Facebook: https://www.facebook.com/lykke.nakit/

- Promo -spot_img
- Promo -
popularno