Početna UVJETI

UVJETI

ekreator.hr je novi koncept portala za rad na sebi koji na jednom mjestu okuplja preko 100 najboljih portala i blogova regije za rast i razvoj uma, duha i tijela.

Sadržaj portala ekreator.hr sastoji se od linkova koji upućuju na izvorne web stranice i od vlastitog sadržaja.

ekreator.hr putem RSS protokola povlači naslove članaka s drugih web stranica, te se korisnik koji klikne na naslov članaka, automatski upućuje na članak na izvornoj web stranici. Naslov članaka se sastoji od tekstualnog dijela i pripadajuće slike.

Svi linkovi koji su preneseni s drugih portala i blogova, preneseni su uz dozvolu određenog portala ili bloga na kojem je članak objavljen i označeni su na odgovarajući način navodeći izvor autorskog portala ili bloga. Svi linkovi drugih portala i blogova koji se objavljuju na ekreator.hr vode na izvorne web stranice i ekreator.hr nije vlasnik prenesenog naslova članka niti polaže prava na iste. ekreator.hr nije odgovoran za sadržaj tih stranica, kao ni za naknadne promjene sadržaja na tim stranicama.

ekreator.hr poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede pozitivnopravnih propisa Republike Hrvatske ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih, intelektualno vlasništvo drugih i/ili pozitivnopravni propisi Republike Hrvatske.

Ukoliko primijetite da smo povrijedili vaše autorsko pravo, ispričavamo se i molimo vas da nam to javite na: info@ekreator.hr kako bi članak ili uklonili ili dodali vaše ime kao autora. ekreator.hr se obvezuje postupiti po prijavi čim se za to steknu uvjeti.

Za istinitost, kvalitetu, sadržaj, točnost i dostupnost članaka koji su na izvornim stranicama portala i blogova, čiji linkovi naslova su preneseni, ekreator.hr ne snosi, ne preuzima i ne podliježe nikakvoj vrsti materijalne ili nematerijalne odgovornosti.

Informacije sadržane na portalu ne odražavaju stav portala, te nisu zamjena za određivanje i postavljanje samostalnih, odnosno stručnih dijagnoza ili samostalnih, odnosno stručnih tretmana. Za svaku primjenu ili korištenje bilo kojih vrsta savjeta, recepata, metoda i sl., koji se nalaze na ovom portalu, snosite vlastitu odgovornost.

ekreator.hr zadržava pravo izmjene Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz eventualnih promjena.

Ukoliko želite da i vaš portal ili blog bude dio ove priče, slobodno nas kontaktirajte  na info@ekreator.hr.